DISC INSIDE METHODE
DISC inside
DISC METHODE
DISC inside

De gebruiksaanwijzing van uw medewerker,
instant mensenkennis voor managers

Zou het uw leven ook niet veel gemakkelijker maken als u van al uw medewerkers de gebruiksaanwijzing had?
U zult uw doelstellingen namelijk alleen kunnen bereiken door ze te behandelen zoals past bij hun gebruiksaanwijzing. In korte tijd leert u de gebruiksaanwijzing van uw medewerkers te "lezen". Vervolgens worden een 20-tal veel gebruikte management- en verkooptechnieken verrijkt met JouwGebruiksaanwijzing.
Een compleet boek en naslagwerk met vele modellen en overzichten.
Uitgever Sdu (Academic services) 2012, ISBN 978 90 5261 924 8

Verkopen met mensenkennis,
De gebruiksaanwijzing van je klant

Iedere verkoper weet het, verkopen is 25% vakkennis en 75% mensenkennis. Toch gaan (bijna) alle verkooptrainingen over vak- en productkennis en niet over de gebruiksaanwijzing van de klant. Dit compacte boek leert u in 1,5 uur hoe u de gebruiksaanwijzing van uw klanten kunt lezen en hoe u met elke klant een "klik" kunt hebben. Bovendien geeft het u een uniek inzicht in uw eigen gebruiksaanwijzing, u weet nu waarom u dingen doet zoals u ze doet. Maar er is meer nodig voor een optimale klant relatie, wat dacht u van vertrouwen? Hoe werkt dat eigenlijk, kan je het beinvloeden? De vertrouwensformule in dit boek zal voor vele verkopers een echte "eye opener" zijn. Dit unieke boekje zal grootse gevolgen hebben voor uw omzet!
Uitgever Futuro Uitgevers 2015, ISBN 978 94 9222 116 2

Boek inzien of bestellen?
KLIK HIER

Elke manager zal de persoonlijkheid en het temperament van zijn medewerkers moeten begrijpen en dat is waar dit boek van Hans Faas u bij gaat helpen.
Nina Storms


Dit boek is een absolute aanrader voor iedere ondernemer, manager en verkoper.
Aad Ouborg

Brochure downloaden


druk hier voor linked

Powered by CSV-Networks.nl 2015